March 23, 2011

Tiramisu Caffe Brasil

Tiramisu er noe mange liker, men noe de kanskje ikke lager så ofte hjemme, men vi fant en oppskrift i Brasil som vi har tilpasset til norske ingredienser.

Ingredienser:
  • 3 eggeplommer
  • 3/4 kopp sukker
  • 450 g kremost naturell
  • 1 boks TINE Caffe Brasil
  • 1 1/2 ss (spiseskjeer) brandy
  • 140 g champagne kjeks brutt opp i små biter
  • Litt kakaopulver
Forberedelse:
I mikser; bland eggeplommer med sukker og visp til det blir kremet og luftig hvitt. Tilsett kremost og visp til en jevn røre.

Bland Caffe Brasil med brandy og la kjeksen suge til seg blandingen. Fyll i kopper, i vekslende lag med krem og kjeksen blandet med Caffe Brasil og brandy.

Avslutt med et lag av kremen. Dryss kakaopulver på toppen og sett i kjøleskap i minst 2 timer før servering.

Tilberedningstid: ca. 20 minutter

Har du god tid så finnes det mange andre oppskrifter, bla. på MatPrat.

No comments:

Post a Comment