December 14, 2011

White Christmas Mocca Espresso



 

ingredienser:
  • ½ dl melk.
  • ¼ kopp hvit sjokolade, hakket, eller hvite sjokoladebiter.
  • ¼ ts vaniljesukker.
  • 30-60 ml varm espresso eller dobbel styrke kaffe (12g kvernet kaffe per 100ml) .
  • Pisket krem (valgfritt)
  • Hvite sjokoladekrøller (bruk en gulerot rasp el.l - for pynt på toppen.
  1. Bland melk og hvit sjokolade (¼ kopp) i en varmebestandig bolle og legg (bollen med innhold) over i en kjele om lag en tredjedel full av kokende vann. Rør konstant til sjokoladen er smeltet.
  2. Pisk inn vanilje med en visp, eller elektrisk mikser. Fortsett å piske omtrent et minutt før den varme blandingen er lett skummende.
  3. Hell espresso i en stor krus. Hell i dampet hvit sjokolade melk og rør om. Du kan bruke pisket krem og hvit sjokolade på toppen, men den smaker også uten.

No comments:

Post a Comment