ingredienser:
- ½ dl melk.
- ¼ kopp hvit sjokolade, hakket, eller hvite sjokoladebiter.
- ¼ ts vaniljesukker.
- 30-60 ml varm espresso eller dobbel styrke kaffe (12g kvernet kaffe per 100ml) .
- Pisket krem (valgfritt)
- Hvite sjokoladekrøller (bruk en gulerot rasp el.l - for pynt på toppen.
- Bland melk og hvit sjokolade (¼ kopp) i en varmebestandig bolle og legg (bollen med innhold) over i en kjele om lag en tredjedel full av kokende vann. Rør konstant til sjokoladen er smeltet.
- Pisk inn vanilje med en visp, eller elektrisk mikser. Fortsett å piske omtrent et minutt før den varme blandingen er lett skummende.
- Hell espresso i en stor krus. Hell i dampet hvit sjokolade melk og rør om. Du kan bruke pisket krem og hvit sjokolade på toppen, men den smaker også uten.
No comments:
Post a Comment